1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Last Modified: E premte 15 Prill 2016.

Çka pas Ramazanit

  • Kush nga ne filloi prapë ta bëjë hatme kuranin?
  • Kush nga ne fali namaz të natës?
  • Kush nga ne ishte i kujdesshëm per dhikër e dua?
  • Kush nga ne u kujdes për t'i ruajtur pesë namazet me xhemat dhe për t'i falë sunetet e tyre?
  • Kush nga ne u mallëngjye për agjërim pas ramazanit?
  • Kush nga ne në vazhdimësi ka bërë ibadete?

"Adhuroje ZOTIN tënd derisa të të vijë vdekja!" (Hixhr: 99)