1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Last Modified: E premte 15 Prill 2016.

Si mund të jet i menqur ai i cili e shet Xhenetin për një kënaqsi të dynjas?!

Mos u frigo….rizku vjen patjetër

Allahu i Madhëruar në kuran thotë :

E në qiell është furnizimi dhe premtimi juaj. Dhe, Pasha Zotin e qiellit dhe të Tokës, kjo është vërtetë e saktë,

ashtu si është e vërtetë (aftësia e) të folurit tuaj. Dharijat 22-23

Transmetohet nga Umeri Allahu qoftë i kënaqur me të se e ka dëgjuar të Dërguarin salallahu alejhi ue selem duke thënë:

“ Sikur ju të mbështetëshit në Allahun me mbështetje të vërtetë,do t’ju furnizonte siç i furnizonte shpezët,

gdhinjë të urritur,ndërsa ngrysen të ngopur”.

Shënon Tirmidhiu dhe thotë Hadithi Hasen

 

www.studio-rejan.com