1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Last Modified: E premte 15 Prill 2016.

O djalosh! (4)

odjalosh

 

►Shoqërohu me njerëzit e mire, që njihen për moral të mirë dhe me cilësi të bukura.

►Largohu prej atyre që dihen se janë të vrazhdët, që shajnë (ofendojnë), mallkojnë, që e kanë gjuhën e ndytë dhe që u pengojnë të tjerëve.

►Mos u tall me asnjërin nga shokët e tu, se ndoshta tek Allahu është më i mirë sesa ti.

►Përmbushe premtimin, ngase mopërmbushja e tij është cilësi e hipokritësh.

 

Përktheu dhe pështati : Ebu Bekr Ruli