1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Last Modified: E premte 15 Prill 2016.

100 dobi për agjërueset - Kapitulli i dhikrit dhe lutjes

kapitulli i dhikrit

Kapitulli i dhikrit dhe lutjes

 

  1. Duaja dhe dhikri janë prej punëve më të mira.
  1. Menstruacionet nuk janë pengesë për ta përmendur Allahun e Lartësuar, si: dhikri i mëngjesit dhe i mbrëmjes etj. dhe në çfarëdo kohe dhe vendi të pastër.