1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Last Modified: E premte 15 Prill 2016.
Display # 
Titulli Autori Klikime
A i ke ditur këto gjëra për suren EL-KADR Pregatitur nga: Ebu Bekr Ruli 1863
Të parët tanë dhe Kurani Pregatitur nga: Ebu Bekr Ruli 2103
KUR’ANI ËSHTË PRANVERA E ZEMRËS TIME Pregatitur nga: Ebu Ubejd 1984
Sabri në Kur’an (pjesa e dytë) Pregatitur nga: Ebu Ubejd 2616
Sabri në Kur’an Pregatitur nga: Ebu Ubejd 2539
Rrëziku i lënies së Kur'anit (1) Pregatitur nga: Studio Rejan 2032
Vlera e leximit të Kur'anit Pregatitur nga: Eroll Nesimi 6540