1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Last Modified: E premte 15 Prill 2016.

E njihni cila është gruaja muslimane?

Është ajo që...  

-Kuranin e konsideron argument të saj.

-Të Dërguarin (lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të!) e konsideron të dashur të saj.

-Hatixhen (Allahu qoftë i kënaqur me të!) e konsideron shembull të saj.

-Xhenetin e ka synim të saj.

-Turpin moral të saj.

-Nëse e dëgjon ezanin, e fal namazin e saj.

-Imani (besimi) është sekret i pastërtisë së saj

-Kur vjen mbrëmja i lutet Zotit të saj.

-Nëse e do dikë, e do burrin e saj.

-Nëse e sheh atë, sheh dritën në fytyrën e saj.

-Zemra e saj është e mbushur me përmendje të Zotit të saj.