1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Last Modified: E premte 15 Prill 2016.

Bindja (jekini) dhe Mbështetja (tevekuli)

Kështu është bindja dhe mbështetja!!

I kishin thënë një katundarit : Buka është shtrejtuar është bërë një dinar ! ju është përgjigjur:

Pasha Zotin nuk e kam këtë gajle po edhe në qoftëse bëhet kokra e grurit një dinar.

Unë e adhuroj Allahun sikur që më ka urdhëruar dhe Ai më furnizon sikur që më ka premtuar.

 

Përktheu dhe përshtati

Ebu Bekr Ruli www.wathakker.info